HIT- ÉS EKÖLCSTAN OKTATÁS AZ ISKOLÁBAN

Értesítjük a kedves szülőket, hogy a hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatban tájékoztatást tartanak intézményünkben az oktatást folytató egyházak
2019.03.11-én, hétfőn 17.30 órakor.

"Tantermek versenye"

 
SZEPTEMBER
 
OKTÓBER
 
NOVEMBER
 
DECEMBER
 
JANUÁR
 
FEBRUÁR
 
MÁRCIUS
 
ÁPRILIS
 
MÁJUS
 
JÚNIUS
 
 
 
 
fotoalbum-link-keskeny

tudasbazis-logo

rejtvenyek jatekok gomb
hit-erkolcstan

esemenynaptar

klebelsberg

ofi

oktatas-hu

mende

evencel

ementor

magyarhelyesiras

angol-tanulas

Látogatóink:

Ma 0

Tegnap 49

Összesen 52714

Igazán nem volt egy nehéz kezdet a 2017/2018-as tanév iskolánk tanulói számára, hiszen szeptember 1-jén három könnyed, mesélős osztályfőnöki óra után azok a szakkörök, délutáni programok mutatkoztak be, amelyekre egész évben járhatnak majd a gyerekek.

Kerékgyártóné Maka Erzsébet megnyitója után László Ilka zenés bemelegítő tornával mozgatta meg a gyerekeket. Ezután több helyszínt is fel lehetett keresni: az udvaron Vattai Adrienn vezetésével hip-hop bemutatót tartottak iskolánk tanulói, majd mindenkinek megtanítottak egy könnyebb mozdulatsort. Ezalatt Lozsi Ákos - gyermek és felnőtt tanítványaival - a pályán komoly, színvonalas karate-bemutatót tartott. A vezető olyan harcművészetet tanít, amely magába foglalja a Taekwon-do-t, Judo-t, Karate-t, ökölvívást, fegyverhasználatot és az önvédelmet is. Nem messze a harcművészektől szivacs kézilabda bemutató folyt, melynek vezetője Tamás Kornélia, iskolánk testnevelő tanára. A kis gyermekek lelkesen vettek részt a rövidített edzésen, pedig a Nap igencsak a fejük felett ontotta sugarait…! Ez a pálya adott lehetőséget arra is, hogy a Gér Viktor és Korpás Zsolt vezette labdarúgó szakkör is megmutathassa magát. Itt főleg a fiúk rúgták a labdát egy véget érni nem akaró mérkőzésen.

Ezalatt az iskola udvarán folyamatosan meg lehetett tekinteni a most már nemzetközi hírű RMSK Mende modellező csapat repülőit. A gyerekek kipróbálhattak RC vezérlésű autót és tankot élőben, repülőt a kihelyezett 2 szimulátoron. Horváth Dávid és Labadics Gergely pedig repülő bemutatóval szórakoztatta a társaságot a focipályán. Köszönjük Dékány Zsolt csapatának ezt a különleges bemutatkozást! Az udvar másik színfoltja Vilmos, a műló volt. Paskóné Bán Brigitta mű-lovaglásra hívta a gyerekeket, de igazi tanítást adott az érdeklődőknek a lovaglás alapjaiból.

A több, mint három órás program alatt a Fazekas Lívia és Fabók Melinda által vezetett Szülői Munkaközösség büfé-csapata szolgálta ki a résztvevőket. Folyamatosan fogytak az üdítők, a zsíros kenyerek, a zöldség-és gyümölcshalmok.

A nap egy vérre menő, de igen sportszerű tanár-diák kidobóval ért véget!

Bízunk abban, hogy nem volt hasztalan időtöltés ez a délután, és minden gyermek kipróbálta, megtapasztalta, hogy milyen mozgást, szakkört választ ebben a tanévben!

 

   Polczer Csabáné