HIT- ÉS EKÖLCSTAN OKTATÁS AZ ISKOLÁBAN

Értesítjük a kedves szülőket, hogy a hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatban tájékoztatást tartanak intézményünkben az oktatást folytató egyházak
2019.03.11-én, hétfőn 17.30 órakor.

"Tantermek versenye"

 
SZEPTEMBER
 
OKTÓBER
 
NOVEMBER
 
DECEMBER
 
JANUÁR
 
FEBRUÁR
 
MÁRCIUS
 
ÁPRILIS
 
MÁJUS
 
JÚNIUS
 
 
 
 
fotoalbum-link-keskeny

tudasbazis-logo

rejtvenyek jatekok gomb
hit-erkolcstan

esemenynaptar

klebelsberg

ofi

oktatas-hu

mende

evencel

ementor

magyarhelyesiras

angol-tanulas

Látogatóink:

Ma 0

Tegnap 49

Összesen 52714

Október 13-án este Tamás Kornélia tanárnő meghívására kedves vendégek érkeztek Mendére. A Nagykátai Cantate Domino Ifjúsági Ének-és Zenekar adott jótékonysági koncertet a katolikus templomban.

Az eseményt megelőző két hét lázas készülődéssel telt iskolánkban. Plakátok, meghívók készültek, melyekkel megszólítottunk közel száz embert, segítségüket remélve. Célunk a tornaterem eszköztárának bővítése volt, hogy a gyermekek minél többféle módon, biztonságos körülmények között tornázhassanak.

A koncerten megtiszteltek bennünket jelenlétükkel szülők, nagyszülők, eljöttek iskolánkhoz közvetlenül nem kötődő kedves vendégek, és természetesen ott voltak diákok és pedagógusok is. Bár a templom padjait nem sikerült maradéktalanul megtölteni, a közönség nagyon lelkes volt. Többen együtt énekelték az együttessel a dalokat, melyek akár az Urat dicsőítették, akár a szeretetről szóltak, mindannyiunk szívét megérintették. Nem maradt el a taps, és nem volt hiány az adakozó szándékban sem. 180 ezer forint gyűlt össze.

Köszönjük vendégeinknek a szeretetet, mellyel hozzánk jöttek, és a csodálatos élményt, melyet nyújtottak. A közönségnek köszönjük, hogy elfogadták a meghívást, és adományukkal segítették célunk elérését. Hálásak vagyunk a helyszínért az Egyháztanácsnak, hogy a templom szellemisége és akusztikája még teljesebbé tehette az élményt a számunkra.

Köszönet mindenkinek, akit illet.

 

   Tóth Ervinné