HIT- ÉS EKÖLCSTAN OKTATÁS AZ ISKOLÁBAN

Értesítjük a kedves szülőket, hogy a hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatban tájékoztatást tartanak intézményünkben az oktatást folytató egyházak
2019.03.11-én, hétfőn 17.30 órakor.

"Tantermek versenye"

 
SZEPTEMBER
 
OKTÓBER
 
NOVEMBER
 
DECEMBER
 
JANUÁR
 
FEBRUÁR
 
MÁRCIUS
 
ÁPRILIS
 
MÁJUS
 
JÚNIUS
 
 
 
 
fotoalbum-link-keskeny

tudasbazis-logo

rejtvenyek jatekok gomb
hit-erkolcstan

esemenynaptar

klebelsberg

ofi

oktatas-hu

mende

evencel

ementor

magyarhelyesiras

angol-tanulas

Látogatóink:

Ma 0

Tegnap 49

Összesen 52714

Iskolánkban 2013 óta szervezzük gyermekeinknek a Bozsik tornákat.

A program célja: A játék megszerettetése, az intézményi tömegbázis kialakítása és szélesítése, a tehetséges gyermekek sportszervezetekbe irányítása az 5-14 éves korosztályban.

Az iskolákban és óvodákban a tanórán kívüli labdarúgó foglalkozások és események támogatása. A heti 2 délutáni foglalkozáson a gyermekek számára biztosított a rendszeres képzés - játék - edzés - mérkőzés lehetőség. Az MLSZ a programban résztvevőket egységes regisztrációs és nyilvántartási rendszer működtetésével kíséri figyelemmel. A program támogatja az intézmények közötti körzeti-, megyei-, és országos labdarúgó rendezvények, (torna, fesztivál) lebonyolítását. Az MLSZ intézményi programja annak a szemléletnek és rendezvénytípusnak a meghonosításán fáradozik, amely részvétel és sikerélmény-orientált és kevésbé koncentrál a versenyzésre.

2017-2018. tanévben az őszi fordulók időpontjai:

2017. október 15-én vasárnap Gyömrőn a sportpályán a 3. és 4. korcsoportnak. azaz a felsős tanulók részére. 4 csapatunk, 3 fiú és 1 lány csapat sikeresen vette az első találkozó akadályait. Gyönyörű őszi időben, jó hangulatban telt a vasárnap délután.

2017. október 21-én szombaton Sülysápon az 1. és 2. korcsoportnak. Itt az alsó tagozatosok mérhetik össze erejüket és tudásukat a körzet többi iskolai csoportjával. Reméljük hasonlóan szép délután vár ránk szombaton!

BOZSIK edzések az iskolában:

CSÜTÖRTÖK 14-15 óra TAMÁS KORNÉLIA
                     15-16 óra LABADICS ISTVÁNNÉ

   Labadics Istvánné