ELSŐ OSZTÁLOSOK BEIRATÁSA
     
Felhívás    E-Ügyintézés 

 

"Tantermek versenye"

 
SZEPTEMBER
 
OKTÓBER
 
NOVEMBER
 
DECEMBER
 
JANUÁR
 
FEBRUÁR
 
MÁRCIUS
 
ÁPRILIS
 
MÁJUS
 
JÚNIUS
 
 
 
 
fotoalbum-link-keskeny

tudasbazis-logo

rejtvenyek jatekok gomb
hit-erkolcstan

esemenynaptar

klebelsberg

ofi

oktatas-hu

mende

evencel

ementor

magyarhelyesiras

angol-tanulas

Látogatóink:

Ma 18

Tegnap 34

Összesen 53742

Minden év márciusában eljön az a nap, amikor határainkon innen és határainkon túl, több tízezer kisdiák egyszerre lát hozzá egy változatos, izgalmas és nem éppen könnyű matematikai feladatsor megoldásához.

A 2-4. évfolyamosok 24 feladatot oldanak meg 60 perc alatt, a nagyobbak 30 feladatot kapnak és ők 75 percig dolgozhatnak. Verseny ez. De nem csak egymással versenyeznek, hanem az idővel is. Próbára teszik még képességeiket, tudásukat, kitartásukat, munkabírásukat, találékonyságukat, gondolkodásukat is. Sokszor egy egyedi, kreatív gondolat a sikeres megoldás kulcsa.

A verseny megálmodója és szervezője a Zalai Matematikai Tehetségekért Alapítvány, amely 1993-ban azzal a céllal jött létre, hogy a megye matematikában tehetséges diákjait felkutassák, segítsék, elősegítsék őket tehetségük kibontakoztatásában, népszerűsítsék a matematikát. Nem egész tíz év alatt a kezdeményezés nem csak a megyehatárokat, hanem az országhatárokat is túlnőtte.

Iskolánk 2002 óta rendszeresen részt vesz a versenyen. Idén 8 diák vállalkozott erre a megmérettetésre: Juhász Eszter Anna 3., Mándoki Luca és Juraszik Dániel 4.b, Fekete Máté és Tóth Sándor 5.a, Huszár Alexandra és Juraszik Marcell 6. és Szeberényi Péter 8. osztályos tanulók, akik mindnyájan remekül helytálltak.

NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK! Nagyon várjuk az eredményeket!

 

 

 

     Nimmerfroh Judit
a verseny helyi szervezője