HIT- ÉS EKÖLCSTAN OKTATÁS AZ ISKOLÁBAN

Értesítjük a kedves szülőket, hogy a hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatban tájékoztatást tartanak intézményünkben az oktatást folytató egyházak
2019.03.11-én, hétfőn 17.30 órakor.

"Tantermek versenye"

 
SZEPTEMBER
 
OKTÓBER
 
NOVEMBER
 
DECEMBER
 
JANUÁR
 
FEBRUÁR
 
MÁRCIUS
 
ÁPRILIS
 
MÁJUS
 
JÚNIUS
 
 
 
 
fotoalbum-link-keskeny

tudasbazis-logo

rejtvenyek jatekok gomb
hit-erkolcstan

esemenynaptar

klebelsberg

ofi

oktatas-hu

mende

evencel

ementor

magyarhelyesiras

angol-tanulas

Látogatóink:

Ma 0

Tegnap 49

Összesen 52714

„Nagyon szépen kérlek titeket, szeressétek az öregeket!
A reszkető kezű ősz apákat, a hajlott hátú jó anyákat...”

Ezzel a gyönyörű verssorral kezdődött október 1-jén, az Idősek világnapján a 4. osztályosok köszöntője. Heteken keresztül készültünk a nagy napra: új énekeket, verset tanultunk, vidám jelenetet próbáltunk és sokat beszélgettünk arról, hogy mit köszönhetünk nagyszüleinknek, mit tanultunk a mamától, papától, hogyan tudjuk meghálálni jóságukat.

Hétfő este 42 nagyszülőt és dédnagyszülőt kísértünk be az osztályterembe, ahol a gyerekek saját szavaikkal mondták el, hogy nagyszüleik mennyire fontos részei az életüknek. Az énekek és versek hol mosolyt, hol könnyeket csaltak az arcokra, s az öröm csak fokozódott, amikor a gyerekek a saját maguk által készített ajándékkal kedveskedtek nagyszüleiknek. A nagypapák kézzel varrt bölcs baglyot, a nagymamák tyúkocskát kaptak. Az est végén saját készítésű kókusz golyóval és ízletes gyümölcsteával kínáltuk az ünnepelteket.

Hiszem, hogy ezek a gyermekek sohasem felejtik el hálájukat kifejezni idős nagyszüleik felé! Az ünnepelteknek pedig szeretettel kívánunk jó egészséget és még sok örömteli évet unokáik körében!

  Polczer Csabáné